Elman elektro starter opp i Trondheim

Elman elektro starter opp i Trondheim

Siden oppstarten i 2008, trodde mange at Elman elektro bare ville være en døgnflue. Dette har vist seg å vært feil hypotese.

Snart 10 år med vekst

Da en gruppe på 5 mann startet opp, vinteren i 2008, hadde de nok ikke trodd at Elman ville være så stort som det er idag. I skrivende stund går selskapet mot enden av prosessen av å utvide til å bli en fullverdig elektriker Trondheim. Per idag så har bedriften avdeling på Trondheim, Stjørdal, Levanger, Elektriker Verdal, Steinkjer, Rørvik, Leksiv og Namdal, mm. I en artikkel av lokalavisen Innherred, kommer det frem at Elman har hatt en stødig vekst igjennom årene. I tillegg har bediften vært en god bidragsyter i nørområdene. Et av mange eksempler på dette er Elman Vuku stadion.

Elman stadion vuku

Elman stadion i Vuku, foto: facebook.com/elmanelektro/

Hva vil tiden bringe i bedriften?

Gründerne som står bak bedriften viser ikke mye til hva Elman kommer til å bli til. Nylig har alle Elman-selskapene blitt flyttet under morselskapet Elman Norge AS. Dette er nok for å få en god og strukturert eierstruktur i en fremtid med vekst for elektrikerfirmaet. Det skal bli spennende å følge med videre!

 

Ytterligere kilder: http://www.innherred.no/nyheter/2017/01/14/Elman-etablerer-seg-i-Trondheim-14061927.ece

Comments are closed.