Innherred Entreprenør AS – En av de gode med Miljøfyrtårn

Innherred Entreprenør AS – En av de gode med Miljøfyrtårn

«Innherred entreprenør er blant de dyktigste i sitt fag i Levanger. At de som nystartet bedrift allerede er sertifisert som Miljøfyrtårn, er et tegn på seriøsitet og viser at de mener alvor, sa ordføreren da entreprenøren ble gjort stas på.» Skriver  Byggmesteren.as

Innherred Entreprenør AS

Siden oppstarten i 2016 har Innherred Entreprenør vært i en stor vekst, og med gode referanser i porteføljen sin ser det ikke ut til å stoppe. Daglig leverer Innherred Entreprenør tjenester både store og små i Levanger, Verdal og Steinkjer i Trøndelag. Selskapet har lang erfaring og bygget opp en god kompetanse som tømrer/snekker og byggmester.

Følger opp HMS

Innherred Entreprenør AS er en bedrift som følger opp helse, miljø og sikkerhet til det fulle og på en god måte. HMS er regler og betingelser som gjelder på arbeidsplasser og prosjekt. Dette er for å forebygge skader og ulykker hos de som deltar på arbeidet. Organ for norsk helse skriver om Innherred Entreprenør og deres forhold til HMS. Firmaet med Martin Sivertsen i spissen mener selv at de som byggmester og snekker i Levanger, følger opp alle regler som de skal.

Comments are closed.